HTML

hr

Friss topikok

Linkblog

érvek pro és kontra az átképzésben.

2009.01.13. 14:38 space

A képzésben nyíló új lehetőségek egész sora tárult elénk a közelmúltban. A hagyományos szakközépiskola és a felnöttképzés összekappcsolásával egy olyan rugalmas átképzési regionális rendszer van kialakulóban, mint még eddig soha. Az egyik legismertebb és legelismertebb fordítóiroda kirakatán is az a felirat szerepelt, hogy a területre átképzett bármilyen korosztályt szívesen foglalkoztatnak. Minden képzés nagy szervezettséget igényel. Legyen az egy OKJ-s képzés, vagy bármilyen kisebb tanfolyam. Viszont a legnagyobb szervezettséget talán az egyes szakmák elsajátítására szakosodott iskoláknak kell felvállalniuk, pl, ha valaki asztalos szeretne lenni, és mondjuk szauna építéssel szeretne foglalkozni a jövőben. Vagy, ha mint asztalos ajtók, ezen belül tolóajtók beszerelését vállalja. A szakiskola természetesen nem csak ilyen jellegű átképzésekre van kitalálva. Nagy számban inkább a szolgáltató szektort szolgálja ki. Ilyan például a szakismeretetkkel rendelkező eladó képzés, vagy akár a rovarirtáson belül a csótányirtás, kártevő irtás tanfolyamok.

Érdemes még azzal is foglalkozni, hogy mi számít ma jó befektetésnek Magyarországon. A lakáshitel broker cégek egyre szünnek meg, így ebbe bele vágni öngyilkosságnak számít.. Tlaán jobb befektetés a vendéglátó ipar? Jó befektetés egy night club budapesten, vagy már az sem a régi? A bútor szállítás, vagy bútor gyártás biztos,. hogy zsákutca, ezzel senki ne próbálkozzon. Nem sokára áttekintjük, hogy mik az érvek és ellenérvek ebben a témában.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hr-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr18874943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rovarirtó · http://www.agrohydro.hu 2012.12.17. 18:42:03

Rovarirtáson belül a csótányirtás, kártevőirtás tanfolyamok?
Itt lehet némi zavar a fejben. Célzott képzés Magyaroszágon erre a szakmára a "kártevőirtó szakmunkás" képzés, majd az erre épülő egészségügyi gázmester képzés. Végezheti továbbá eme nemes tevékenységet az "egészségőr fertőtlenítő" is, hatósági bejelentést követően.
süti beállítások módosítása