HTML

hr

Friss topikok

Linkblog

reklámügynökségek, kommunikáció.

2009.01.09. 13:34 space

A reklámmal, marketinggel és az összes Pr és kommunikációval kapcsolatos szakma kihívást jelent számomra. Eddigi állásaim is ezen a területen választottam, vagy a munka választott engem:)

Nagyon közel áll hozzám a rendezvényszervezés minden része. Legyen az egy csapatépítő tréning, csapatépítés sporttal, játékokkal kirándulással fűszerezve, vagy akár egy esküvő megszervezése.

A reklámok is vonzanak, elég sok reklámötlet kipattant és a mai napig kipattan a fejemből. A reklámszakmában eltöltött időszakom alatt sok óriásplakát hozzám fűződik, jónéhány reklámügynökség felkért már újabb és újabb témák, kampányok kidolgozására. Most is ezen a területen kívánok elhelyezkedni, vagy inkább saját cégemet elindítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hr-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr59867321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása